MOVIMENT EMOCIONAL

MOVIMENT EMOCIONAL neix a partir de constatar l’existència d’una estreta interrelació entre els processos de moviment corporal i els continguts emocionals i psíquics de la persona. Els éssers humans ens manifestem tant a nivell corporal com amb la veu i la paraula. Cos, veu i paraula constitueixen els eixos que ens permeten accedir a un coneixement en profunditat de nosaltres mateixos/es.

 

Adonar-nos dels nostres conflictes, de les tensions que ens bloquegen, ens obre camí per poder-los modificar alhora que ens possibilita una comprensió de nosaltres mateixos/es i de les relacions que establim amb les altres persones. Ens facilita trobar eines, recursos, nous aspectes, tant corporals com psíquics per insertar-los en el nostre procés vital personal.

 

Vint anys de treball individual i deu anys de treball conjunt avalen el projecte de Moviment Emocional amb el que hem aconseguit crear una eina de coneixement del propi cos i de les emocions que l’habiten. La finalitat de Moviment Emocional és proporcionar un coneixement, una acceptació, una valoració del propi cos i dels processos emocionals que s’entreteixeixen amb la dinàmica corporal per tal de disposar d’eines i recursos per a la nostra quotidianitat i en la realització de les tasques professionals.

 

A QUI VAN DESTINATS ELS CURSOS DE MOVIMENT EMOCIONAL?

Estudiants, actors i actrius, pedagogs i professionals, educadors, psicòlegs, assistents socials, professionals sanitaris, persones amb molèsties o dolences funcionals, persones que desitgin treballar en el seu desenvolupament emocional i personal, que vulguin conèixer i aprofundir en el coneixement del seu propi cos i els aspectes psicològics de la seva personalitat. És a dir, que desitgin conèixer aquesta interrelació tan apassionant que s’estableix entre el cos i les emocions. 

 

ADREÇAT

Particulars

Col·lectius professionals

Empreses