CURSOS I TALLERS

Una de les nostres prioritats també ha estat contribuir a la difusió de la teoria i clínica psicoterapèutica fonamentada en les diverses teories psicoanalítiques i en la psicoteràpia corporal per tal de contribuir a promoure la salut emocional; amb aquesta finalitat hem realitzar diversos seminaris i cursos i impartit conferències a diferents institucions i mitjans de comunicació. 

 

Taller amb els somnis

 

Els somnis són una eina molt valuosa de coneixement i creixement personal amb què entrem en contacte cada nit. Si aprenem a relacionar-nos-hi, podrem veure la grandesa i el valor incalculable que pot oferir-nos una relació d'amor amb el nostre inconscient. Són una sincera i lliure expressió de nosaltres mateixos; per tant, és lògic pensar que hi podem veure reflectida l'essència o fins i tot l'origen inconscient de les nostres preocupacions, bloquejos i conflictes ancorats en el nostre cos, ment, esperit i món relacional. Els somni ens proporcionen vies alternatives de comprensió i solució que difícilment podríem contemplar des de la nostra ment racional.

 Treballarem els somnis des d'una vessant integrativa, ja que es tracta d'un camí de relació i significació personal en què cada persona pot accedir a la seva pròpia saviesa gràcies a les aportacions de diferents corrents psicoterapèutics i espirituals. Utilitzarem tècniques diverses, com el somni actiu, el dibuix, la dramatització, el diàleg, la visualització i la meditació entre d'altres.

 

Teresa Sunyé i Barcons. Psicòloga clínica. Analista bioenergètica per l’IBA, Nova York. Psicoterapeuta relacional, IPR, Madrid. Psicoanalista. Diploma d’Estudis Avançats (DEA) en Filosofia Contemporània per la Universitat de Barcelona. Formació a The Foundation for Shamanic Studies. Formacio a The Robert Moss School of Active Dreaming en Dream teacher.

Dissabte 9 de novembre del 2019 de 10 a 14h.

 

Per informació: teresasunye@comb.cat o al telèfon:680952953

TALLER"Transitar per la història familiar: d'on venim, on som, on volem anar"

JULIOL 2013

TALLER DE SOMNIS. Curs pràctic d'autoconeixement

 

NOVEMBRE 2012

RECURSOS PSICOLÒGICS PER AQUEST TEMPS D’INCERTESES

 

JULIOL 2010

LA VEU DELS SOMNIS

Què ens diuen els nostres somnis?

 

AGOST 2010

EMOCIONS I ANSIETATS EN EL MENJAR.

Aliment o malestar?

 

OCTUBRE 2010

DEL  MALESTAR  PSÍQUIC  A  L’AUTOCONEIXEMENT.

Menys Prozac i més paraules

 

NOVEMBRE 2010

LA VEU DELS SOMNIS

Què ens diuen els nostres somnis?