PROPERES ACTIVITATS

 

Taller amb els somnis

 

Els somnis són una eina molt valuosa de coneixement i creixement personal amb què entrem en contacte cada nit. Si aprenem a relacionar-nos-hi, podrem veure la grandesa i el valor incalculable que pot oferir-nos una relació d'amor amb el nostre inconscient. Són una sincera i lliure expressió de nosaltres mateixos; per tant, és lògic pensar que hi podem veure reflectida l'essència o fins i tot l'origen inconscient de les nostres preocupacions, bloquejos i conflictes ancorats en el nostre cos, ment, esperit i món relacional. Els somni ens proporcionen vies alternatives de comprensió i solució que difícilment podríem contemplar des de la nostra ment racional.

 

Treballarem els somnis des d’una vessant integrativa, ja que es tracta d'un camí de relació i significació personal en què cada persona pot accedir a la seva pròpia saviesa gràcies a les aportacions de diferents corrents psicoterapèutics i espirituals. Utilitzarem tècniques diverses, com el somni actiu, el dibuix, la dramatització, el diàleg, la visualització i la meditació entre d’altres.

 

Teresa Sunyé i Barcons. Psicòloga clínica. Analista bioenergètica per l’IBA, Nova York. Psicoterapeuta relacional, IPR, Madrid. Psicoanalista. Diploma d’Estudis Avançats (DEA) en Filosofia Contemporània per la Universitat de Barcelona. Formació a The Foundation for Shamanic Studies. Formacio a The Robert Moss School of Active Dreaming en Dream teacher.

Dissabte 9 de novembre del 2019 de 10 a 14h.

 

Per informació: teresasunye@comb.cat o al telèfon:680952953

Dimecres 23 d'octubre Parlem dels somnis amb Teresa Sunyé

 

LA NIT DELS SAVIS
Canal Terrassa -Ràdio Municipal de Terrassa
Plaça de la Farinera, 5 - 08222 Terrassa
www.facebook.com/lanitdelssavis 

Twitter: @lanitdelssavis

Dissabte 26 d'octubre Taller: El camí dels somnis

Horari de 10h a 14h

 

 

Per informació: teresasunye@comb.cat o al telèfon: 680952953