Tallers amb els Somnis 

 

Els somnis són una eina molt valuosa de coneixement i creixement personal en la que entrem en contacte cada nit. Si aprenem a relacionar-nos-s'hi, podrem veure la grandesa i el valor incalculable que pot oferir-nos una relació d'amor amb el nostre inconscient. Són una sincera i lliure expressió de nosaltres mateixos, per tant, és lògic pensar que en ells podem veure'hi reflectida l'essència o inclús l'origen inconscient de les nostres preocupacions, bloquejos i conflictes ancorats en el nostre cos, ment, esperit i món relacional. Els somni ens proporcionen vies alternatives de comprensió i solució que difícilment podríem contemplar des de la nostra ment racional. 

 

Treballem els somnis des d'una vessant integrativa ja que es tracta d'un camí de relació i significació personal en el que cada persona pugui accedir a la seva pròpia saviesa gràcies a les aportacions de diferents corrents psicoterapèutiques i espirituals. Utilitzarem tècniques diverses com el somni actiu, al dibuix, la dramatització, el diàleg, la visualització i la meditació, entre d'altres.

 

A càrrec: Teresa Sunyé. Psicòloga clínica. Analista Bioenergètica. Psicoterapeuta relacional. Psicoanalista. Dream teacher Level 2 en The Robert Moss School of Active Dreaming.

 

Per informació: teresasunye@comb.cat o al telèfon: 680952953

Dimecres 23 d'octubre Parlem dels somnis amb Teresa Sunyé

 

LA NIT DELS SAVIS
Canal Terrassa -Ràdio Municipal de Terrassa
Plaça de la Farinera, 5 - 08222 Terrassa
www.facebook.com/lanitdelssavis 

Twitter: @lanitdelssavis

Dissabte 26 d'octubre Taller: El camí dels somnis

Horari de 10h a 14h

 

 

Per informació: teresasunye@comb.cat o al telèfon: 680952953